Ο Ναυτικός όμιλος Λήμνου επέστρεψε από την Α’ φάση του 89ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας για τις κατηγορίες των Εφήβων Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών, με διακρίσεις και πολλές εμπειρίες στις αποσκευές του. Την αποστολή συνόδευαν ο έφορος Κωπηλασίας Χρήστος Πυρομάγλου και ο πρόεδρος Ιωάννης Λυτσάκης.
Πιο αναλυτικά:

  • 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στη δίκοπο Νεανίδων με τις Κωστούλα Αντωνία και Μαρκάκη Κωνσταντίνα.
  • 6η θέση στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τον Ελευθεράκη Κωνσταντίνο.
  • 12η θέση στο τετραπλό σκιφ Νεανίδων με τις Ελιά Φιλία, Τούφου Δέσποινα, Καρανικόλα Σταυρούλα, Σγουρά Πηνελόπη και Σερέτη Στυλιανή.

Εκτός τελικού στο αγώνισμα του σκιφ εφήβων έμεινε ο Πυρομάγλου Νίκος μετά από έναν τραυματισμό στο πόδι την ώρα του ημιτελικού αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΛ αν και μικρότεροι σε κατηγορία ηλικιακά έδειξαν μαχητικοτητα και θέληση για κάτι καλύτερο. Ευχόμαστε στους αθλητές και τις αθλήτριες μας καλή προετοιμασία και καλά αποτελέσματα στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τις κατηγορίες των Παίδων Κορασίδων.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του ΔΣ αποδίδονται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της αποστολής και στον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Δικράνη.