Με ένα Χάλκινο και πολύ καλά πλασαρίσματα επέστρεψε ο ΝΟΛ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες και αθλητές που συμμετείχαν στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κέρδισαν το σεβασμό ολων με τη μαχητικότητα τους και τη θέληση τους.

Πιο αναλυτικά:
Η Δίκωπος Κορασίδων με τις Κωστούλα Αντωνία και Μαρκάκη Κωνσταντίνα τερμάτισε τρίτη θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το Τετραπλό Κορασίδων με τις αθλήτριες Καρανικόλα Σταυρούλα, Ελευθεράκη Έλλη, Τούφου Δέσποινα, Ελιά Φιλία κατέκτησε την ογδόη θέση στην γενική κατάσταση, κατακτώντας την  δεύτερη στον τελικό Β’.

Επίσης, οι αθλήτριες μας Λάμπρου Ραφαέλα, Σγούρα Πηνελόπη, Παπαδοπούλου Θεοδώρα και οι αθλητές μας Πυρομάγλου Νίκος, Γαλυμητάκης Βίκτωρ, έμειναν για λίγο εκτός 12άδας και τελικών, κάνοντας, ωστόσο, πολύ καλές και ανταγωνιστικές κούρσες και δίνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον!

Τέλος, ως αναπληρωματική της αποστολής συμμετείχε και η Μετσάι Λετίσια.

Αγαπητοί μας αθλητές και αγαπητές μας αθλήτριες, σας ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια τόσο για την πρόοδο και την αγωνιστικότητας σας, όσο και για το πνεύμα ευγενούς άμιλλας που επιδείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Ιδιαίτερα, συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και  στον προπονητή μας Κώστα Δικράνη και τους συνοδούς της αποστολής, εφόρους Χρήστο Πυρομάγλου και Γρηγόρη Κωστούλα.